29
aug

Afsked med Annemarie

Den 28. august 2020 holdt vi afskedsreception for Annemarie Date, der havde besluttet, at det var tiden at hellige sig familieliv og børnebørn. Der blev holdt gode taler, og der blev plantet et træ for Annemarie ved Solhuset. Herunder kan du se Birgits tale:

Kære Annemarie

Efter mange år som lærer har du nu besluttet dig for at gå på efterløn. Faktisk blev du ansat i forrige årtusind! Det kan man ikke se på dig. Måske lidt, hvis man går tæt på og ser godt efter 🙂

Hvad får dig så til at stoppe nu?

Der er helt sikkert mange grunde

I en ikke prioriteret rækkefølge kunne det være:

Mikael er allerede gået på efterløn

Hestene venter på dig derhjemme

Arbejdet med at høste havens frugter tager en del af din tid, MEN:

Det er børnebørnene, der trækker mest – undskyld Mikael!

Jeg forstår dig godt. Du har i mange år taget dig af andres børn og gjort det med meget tålmodighed. Nu bliver der god tid til at pusle om dine egne søde små.

Du har altid været en rigtig god kollega. Du er for det meste et stille væsen og meget rummelig. Du hæver sjældent stemmen, men når noget er vigtigt for dig, så får du sagt din mening ret tydeligt

Jeg ved ikke, hvor mange, der kender Tulle. Hun er en fræk og lidt dum blondine, som nogle gange dukkede op for at hjælpe med serveringen til efterskolens gallamiddag. Eleverne kunne ikke se, at det var Mikaels kone og hende, der sad i biblioteket. Jeg har kun mødt hende en gang, men det var en fantastisk oplevelse. Du kunne overveje at melde dig til noget dilletant, hvis du skulle komme til at kede dig.

Tak for årene sammen her på GFE. Som du sagde for noget tid siden, så må vi mødes og strikke tøj til børnebørnene. Måske skulle vi starte en strikkeklub.

Invalid slider id. Master Slider ID must be a valid number.