Bist du cool?

GEOS GARAGE VISTE, HVAD TYSK OGSÅ KAN VÆRE.

geo12

Det har vi aldrig set til Geos Garage før: Marianne Lauritsen havde lokket hele overbygningen til at danse til en tysk sang, og derefter optrådte 9. klasse til endnu et tysk dansenummer. Respekt til både lærer og elever!

Og der blev danset endnu mere. 8. klasse optrådt med deres version af Gangnam Style, og de havde fået overtalt både Marianne og Rasmus til at være med.

Ellers bød aftenen på en masse god musik med diverse elevbands, valghold og musiklinje, og både musikere og sangere gav publikum en virkelig god oplevelse.

Dramaholdet sørgede for, at vi kom igennem en hel del af eventyrklassikerne på forholdsvis kort tid og fik rørt lattermusklerne samtidig.

Og så havde hjemkundskabsholdet sørget for, at der var rigeligt med lækre lagkager til os alle i pausen.

Superdejligt aften med en masse talent, engagement og glimt i øjet, samt et godt og medlevende publikum

Se flere billeder fra Geos Garage herunder.

Gitte Jørgensen, 12. oktober 2012