Foredrag med Kjeld Fredens

Glamsbjerg Friskole har fornøjelsen af at invitere til Friskole-aftenkjeld-fredens1 med en af landets med efterspurgte foredragsholdere om børn, læring og kreativitet.

Tirsdag den 24. november kl. 19.30.

Kjeld Fredens vil på en humoristisk og nærværende måde fortælle om forældres og skolens betydning i forhold til børns trivsel og læring og vil inspirere os til, hvordan vi lærer bedre, bliver gladere og skaber miljøer, hvor alle trives.

Friskoleaften er for friskolens lærere, forældre og skolekreds, men gæster udefra er også meget velkomne. Foredraget er gratis, mens gæster kan købe kaffe og kage for 30 kr.

Kjeld Fredens er adj. professor ved Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet. Han er læge, har været hjerneforsker ved Århus Universitet, seminarierektor ved Skive Seminarium, udviklings- og forskningschef ved Vejlefjord Neurocenter og vismand i Kompetencerådet. Han har igennem de sidste mere end 25 år holdt flere tusinde foredrag, og han får altid topkarakterer for sine oplæg!