7
feb

Friskolelærer med matematik og naturfag

Brænder du for matematik og naturfag, og kan du undervise på mellemtrinnet og måske i overbygningen? Ja, så er du måske vores nye lærer.

Stillingen er en fast stilling med en ansættelsesgrad på 85%. Du skal kunne undervise i matematik, gerne både på mellemtrinnet og i overbygningen, og du skal kunne undervise i natur og teknologi på mellemtrinnet og gerne i fysik og naturfag i overbygningen. Kan du undervise i andre fag, fx musik eller tysk, hører vi også gerne om det.

Glamsbjerg Fri- og Efterskole er en grundtvig-koldsk skole, hvis grundholdning er, at alle mennesker har stor værdi. Vi tror på, at tolerance og respekt er byggestenene i et forpligtende fællesskab, hvor dét at være for-skellige opleves som en styrke og en berigelse.
Skolen har dejlige udeområder og gode undervisningsfaciliteter, og hos os bliver du en del af et engageret lærerteam, der brænder for deres fag og for at skabe et godt læringsmiljø for børn og unge forankret i skolens værdier.

Stillingen er en fast stilling på 85% af fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. august 2023 og med løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Læs mere om friskolen på www.glamsbjergfriskole.dk

Du er også velkommen til at kontakte forstander Henrik Gräs på 29 16 52 08, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have en rundvisning.

Der er ansøgningsfrist 19. februar 2023, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler 6. marts. Vi modtager ansøgninger pr. mail til kontor@gfeskole.dk