11
feb

Glade børn søger god SFO-leder

Glamsbjerg Friskole søger ny afdelingsleder til sin skolefritidsordning pr. 1. april 2022.

Vores SFO har ca. 70 børn fra 0.-3. klasse og er en del af et spændende miljø med friskole, efterskole og eget børnehus med vuggestue og børnehave.

Dejlige omgivelser ude og inde

Vi holder til i Solhuset, som også rummer klasseværelser til vores indskolingsklasser.

Solhuset ligger dejligt placeret midt i en del af skolens grønne områder med gode gemmesteder, kælkebakke, mooncar-bane, Solhytte, høns og kaniner, og derudover ligger vi tæt på Krengerupskoven.

Der har i de sidste år været fokus på at udvikle vores udeområder, så der er spændende udfoldelsesmuligheder for børnene, og inden længe står en bålhytte med et udekøkken klar. Senest har vi stillet skarpt på det indendørs miljø, så det fortsat kan medvirke til at styrke børnenes muligheder for lege, samvær og aktiviteter.

Godt samarbejde

SFO’en har et bredt samarbejde med de forskellige afdelinger i den fælles institution, bl.a. skolens storkøkken, efterskolens pædagoglinje, Børnehuset og naturligvis indskolingen.

I selve SFO’en bliver 3 uddannede pædagoger dine nærmeste kolleger, men du kommer også til at arbejde tæt sammen med skolens forstander og Børnehusets afdelingsleder. Bl.a. er det Børnehusets medarbejdere, der varetager morgenåbningen i SFO’en, inden børnene skal i skole. Din opgave kommer således til at centrere sig om SFO’en i eftermiddagstimerne.

Varieret arbejde

Vi søger en afdelingsleder, fyldt med begejstring, som elsker børn, og som kan lide at samarbejde med både kolleger på hele institutionen, forældre og interessenter uden for skolen. Du skal kunne varetage den daglige drift, og du skal være på forkant med planlægning af bl.a. vores gode, forankrede traditioner, årets arrangementer og de daglige aktiviteter.

Du skal kunne se dig selv i skolens værdigrundlag. Du skal have lyst til ledelse, lyst til udeliv og lyst og evne til at inspirere medarbejderne, så hele paletten af muligheder bliver taget i brug. Du har dit eget budget til SFO’en, og vi er desuden er sted, hvor der ikke altid er langt fra den gode idé, og til at den bliver ført ud i livet.

Har du lyst til at sætte dit præg på en SFO i spændende udvikling og samtidig være en del af et engageret miljø med samarbejde på kryds og tværs, skulle du tage at sende os en ansøgning.

Inden du sender din ansøgning, skal du vide følgende:

  • Du kan læse mere om Glamsbjerg Friskolen og SFO på glamsbjergfriskole.dk
  • Vi er fleksible omkring ansættelsesgraden.
  • Løn efter overenskomst, plus lokalt løntillæg.
  • Ansøgningsfrist søndag den 20. februar
  • Du er velkommen til at komme på besøg; også efter at ansøgningsfristen er udløbet. Kontakt forstander Henrik Gräs på 29165208.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 25. februar 2022, samt evt. 28. februar 2022.