10
mar

Glamsbjerg Fri- og Efterskole søger lærere

Kan du undervise i matematik og fysik i 10. klasse? Og brænder du for ny teknologi, har erfaring med fx 3D-tegning, robotteknologi eller programmering, er du måske den, vi søger til vores nye TekLinje. Her er tale om en fast stilling i efterskolen med de nævnte fag, tilsyn og kontaktlærerfunktion, samt evt. andre fag efter aftale.

Er du en engageret dansk- og engelsklærer, der kan undervise i fagene i de ældste klasser, har vi måske et årsvikariat til dig. Og kan du undervise i fx musik eller idræt, vil det være dejligt. Vi er også interesseret i at høre, hvad du ellers kan byde ind med, for vi har mange spændende valgfag. Du kommer til at have tilsyn og indgå i kontaktlærerfunktionen i efterskolen.

På Glamsbjerg Fri- og Efterskole bliver du en del af et engageret lærerteam, der brænder for deres fag og samtidig ser det som en vigtig opgave at være gode sparringspartnere for eleverne i deres faglige, personlige og sociale udvikling.

Begge stillinger er fuldtidsstillinger med tiltrædelse 1. august 2017 og med løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Læs mere om efterskolen på www.gfeskole.dk og om friskolen på www.glamsbjergfriskole.dk
Du er også velkommen til at kontakte forstander Ejvind Rosenvang på 64 72 10 30/25 30 93 95 eller viceforstander Gitte Jørgensen på 64 72 10 30/23 41 67 12

Der er ansøgningsfrist 30. marts 2017, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler 4. og 5. april. Vi modtager ansøgninger pr. mail til kontor@gfeskole.dk