15
feb

Glamsbjerg Friskole og gårdejer Jørn Frederik Jørgensen samarbejder om at hjælpe børn i Ghana.

Hvert år arbejder børn og personale på Glamsbjerg Friskole for at indsamle penge til et godt formål. I år samles der ind til børnene i det fattige Ghana.JF

Lokalmiljøet omkring Glamsbjerg Friskole er nu trådt til for at hjælpe med at samle ind til de fattige børn.

Gårdejer Jørn Frederik Jørgensen fik den gode ide, at han vil donere træer fra sin grund, som alle interesserede kan købe. Overskuddet går ubeskåret til “School for life”, som er bindeleddet til Ghana.

Træerne koster 50 kroner, og man kan købe dem fra nu og frem til 7.april.

Man kan vælge imellem blå syren, ask, birk eller ahorn.

Den 7. april fra 9-12 kan man så komme ned til Jørn Frederik Jørgensen på Høedvej 7 og grave sit nye træ op.

Selve handlen finder sted på Glamsbjerg Friskole, hvor man kan betale kontant eller med mobilepay. Derefter får man en tilgodeseddel på sin træ. Hvis man blot ønsker at støtte projektet, men måske ikke har plads til flere træer, så modtager skolen donationer på mobilepay 51960633.

De indsamlede penge er led i en indsamling til en brønd til en lille landsby i det nordlige Ghana. Landsbyen hedder Sakoya, og den er udfordret af, at byens børn skal bruge mindst 4 timer dagligt på at hente vand til landsbyen, og så kan de hverken komme i skole eller lege.

Når Glamsbjerg Friskole har indsamlet penge nok, vil checken overrækkes til “School for life”, som vil hjælpe med at få bygget brønden i Sakoya.

Katja Eva Klitgaard.