2
jun

Go’ pop og hyggelig picnic

For at støtte op om Danmarks Længste Jernbanepicnic arrangerer Glamsbjerg Friskole i samarbejde med Glamsværkerne en omgang Pop & Picnic lørdag den 12. juni kl. 12.15.

Så nu er der altså flere gode arrangementer langs jernbanen på ovennævnte dato, nemlig på torvet i Glamsbjerg og ved friskolens indskolingshus, Solhuset, der også ligger langs banen.

Forhåbentligt vil arrangementet sprede sig med årene med mange tilbud langs skinnerne, – det kunne være et spændende fælles projekt for mange i hele Assens Kommune.

Friskolen inviterer til levende musik med trioen ”Derudad”, som spiller danske klassiske popsange. Arrangementet består derfor af musik, picnic på græsset, leg og hyggesnak på områderne omkring Solhuset.

Det er ganske gratis at deltage; du skal blot medbringe mad og drikke, picnictæppe, måske bold, solbriller og solcreme og hvad du ellers skal bruge til et par hyggelige timer.

Hvis du vil deltage på Friskolens område, skal du tilmelde dig på kontor@gfeskole.dk senest 11. juni. Der er et tilmeldingsloft på 200 personer, så vi har brug for at vide hvor mange deltagerne, der kommer fra hver enkelt familie.

Vil du vide mere om Danmarks Længste Jernbanepicnic, kan du besøge Facebooksiderne “5620Glamsbjerg” og “Glamsværkerne”.