7
feb

Indskolingslærer med matematik og musik

Brænder du for matematik, musik og måske natur og teknologi, og vil du være med til at give vores friskole-børn et trygt og udviklende skoleliv i et anerkendende læringsmiljø? Kan du se dig selv som en del af vores indskolingsteam, og kan du samtidig samarbejde på kryds og tværs med skolens øvrige teams, SFO-medarbejdere og efterskolelærere? Ja, så er du måske vores nye indskolingslærer.

Stillingen er en fast stilling med en ansættelsesgrad på 80%. Du skal kunne undervise i matematik og musik, samt gerne natur og teknologi i indskolingen eller på mellemtrinnet. Hvis du har andre fag at byde ind med, hører vi gerne om det.

Glamsbjerg Fri- og Efterskole er en grundtvig-koldsk skole, hvis grundholdning er, at alle mennesker har stor værdi. Vi tror på, at tolerance og respekt er byggestenene i et forpligtende fællesskab, hvor dét at være forskellige opleves som en styrke og en berigelse.

Vi har fokus på det hele menneske og dermed på elevernes faglige, personlige og sociale kompetencer. Skolen er lektie- og karakterfri i indskolingen og på mellemtrinnet.

Skolen har dejlige udeområder og gode undervisningsfaciliteter, og vi er glade for musik til både morgensang og alle vores arrangementer. Der er gode samarbejdsmuligheder med kollegaer inden for matematik, musik og øvrige fag.

På Glamsbjerg Fri- og Efterskole bliver du en del af et engageret lærerteam, der brænder for deres fag og for at skabe et godt læringsmiljø for børn og unge forankret i skolens værdier.

Stillingen er en fast stilling på 80% af fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. august 2023 og med løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Læs mere om friskolen på www.glamsbjergfriskole.dk
Du er også velkommen til at kontakte forstander Henrik Gräs på 29 16 52 08, hvis du har spørgsmål eller ønsker en rundvisning.

Der er ansøgningsfrist 26. februar 2023, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler 8. marts. Vi modtager ansøgninger pr. mail til kontor@gfeskole.dk