jun

Indskolingslærer til Glamsbjerg Fri- og Efterskole

Vi søger en dedikeret lærer til vores indskoling fra 1. september 2020.

Du skal have lyst til og evner for at undervise de yngste elever i 1.-3. klasse i bl.a. engelsk og madkundskab, samt evt. støtte eller andre fag efter aftale.

I indskolingen kommer du til at indgå i et engageret lærerteam, der har fokus på både den enkelte og fællesskabet, på leg og læring, trivsel og gensidig respekt. Det kan du læse meget med om på www.glamsbjergfriskole.dk

Indskolingen holder til i Stjernehuset og Solhuset, hvor skolefritidsordningen også har lokaler. Dette, samt dejlige udeområder lige omkring Solhuset, skaber de bedste rammer for et godt skoleliv.

Stillingen er et årsvikariat på 50%, og vi forestiller os, at du kan starte omkring 1. september 2020.

Aflønning og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Du er meget velkommen til at kontakte forstander Henrik Gräs på 29 16 52 08 eller viceforstander Gitte Jørgensen på 23 41 67 12 for yderligere information.

Ansøgningsfrist er 1. august 2020 kl. 12, og ansøgninger sendes til kontor@gfeskole.dk

Vi regner med at holde ansættelsessamtaler i uge 33.