27
nov

Kridthusets teamuge 2017/2018

Kridthuset har netop overstået deres mini-erhvervsuge. Eleverne har i løbet af den forgangne uge selv valgt et ”rigtig” arbejde og fordybet sig i det i en hel uge. Der er blevet hamret og banket i sløjd, hvor der er blevet produceret en masse flotte nøgleringe, mejsekugleholdere og foderbrætter til fuglene

I madkundskab er der blevet bagt en masse forskellige slags kager. Derudover har eleverne lavet mad til resten af Kridthuset og inviteret på fællesspisning tirsdag, onsdag og torsdag.

I 5. klasse i Kridthuset blev der oprettet en varmestue/cafe/genbrugsbutik, hvor man kunne slå sig ned ved et bord, spille forskellige spil og få serveret en kop varm kakao. Varmestuen var flittig besøgt især i pauserne.

Der var også en skønhedsklinik, hvor man kunne få sat hår, lagt makeup og få ordnet negle.

Hele uge er blevet dækket af det sidste værksted, nyhedsredaktionen, som har interviewet eleverne på skolen og produceret artikler til GFE NEWS-væggen. Journalisterne på nyhedsværkstedet dækkede desuden kommunalvalget, hvor de var en tur nede ved stemmeurnerne for at interviewe vælgerne. Se deres avis her »

Alle de fremstillede produkter har forældre, bedsteforældre og elever kunne købe. Overskuddet fra uge går til hjælpeorganisationen School For Life. Eleverne i Kridthuset fik samlet lidt over 7.000 kr. ind på salg af varer i løbet af ugen.