Lokalsamfundet

Vil du være med?

Glamsbjerg Fri- og Efterskole vil gerne være en levende del af lokalsamfundet. Vi inviterer selv til forskellige arrangementer, samarbejder med foreninger og klubber og låner ind imellem lokaler og faciliteter ud, når der er muligt.

Åben morgensang

Den sidst mulige fredag i hver måned er der Åben Morgensang i foredragssalen på Glamsbjerg Friskole kl. 8.30. De nøjagtige datoer kan fås ved henvendelse til skolens kontor på 64 72 10 30.

Alle er velkomne til at deltage: Forældre, bedsteforældre, naboer, skolekreds, pensionister, sangglade fra Glamsbjerg og omegn osv.

Der er kaffe for gæsterne i spisestuen eller på lærerværelset kl. 9.30.

Løbeklubben

Løbeklubben holder til på Glamsbjerg Fri- og Efterskole og løber ofte i Krengerups smukke skove.

Klubben har ca. 100 medlemmer i alderen 10 – 80 år.

Der løbes:
• Mandag kl. 18.15
• Onsdag kl. 18.15
• Lørdag kl. 10.00

Løbeturene er fra 3 km og til maratondistancer.

Det sociale liv dyrkes både i hverdagstræningen samt ved deltagelse i diverse løb.

Se mere på www.glamsbjergmotion.dk

Oldboys fodbold på Vestfyn

Velkommen til Vestfynsrækken i 7-mandsfodbold

Herunder kan du finde oplysninger om stilling, kampresultater, holdoversigt og turneringsregler.
Hvis du kan spille fodbold, er over 30 år eller vejer 100 kg og ikke spiller på et niveau, der ligger over serie 3 – er du velkommen til at kontakte koordinator Peter Blenner på mobil 52 39 23 25 for at høre om der er plads på et af holdene.

Download:
Holdoversigt og turneringsregler
Turneringsplan
De sidste resultater

Børnenes Dag

Børnenes Dag har eksisteret siden 1988, hvor frivillige kræfter har sat alle sejl til for at give børnene en dejlig dag med masser af oplevelser og aktiviteter til ingen eller næsten ingen penge.

I de sidste par år har Børnenes Dag fundet sted på Glamsbjerg Fri- og Efterskole. Dagen starter med optog gennem byen, og herefter vil være der være opvisninger bl.a. af musikskolen, masser af aktiviteter såsom flødebollekastemaskine, ansigtsmaling, dåsekast, ponyridning, guldgravning mv.

Endvidere er der repræsentanter for mange af byens foreninger, og vi har også haft besøg af Fjord & Bæltmuseet, Falck og Politiet. Det er muligt at købe mad til yderst rimelige priser, og midt på eftermiddagen vil der som regel være en større forestilling.

Børnenes Dag finder som regel sted første lørdag i september, så sæt kryds i kalenderen.

Børnenes Dag har sin egen Facebookside.

Se medieomtale fra Børnenes Dag i Fyns.dk 4/9 2011
LokalAvisenAssens.dk 3/9 2012

Se stemningsfilm fra Børnenes Dag på YouTube.

Vil du se vores billeder fra Børnenes Dag, så klik her.

Børnehuset Glamsbjerg

Børnehuset Glamsbjerg er vores naboer, og det er derfor helt naturligt, at vi har et samarbejde, ikke mindst fordi mange af børnehavebørnene bliver elever i friskolen.

Vi samarbejder bl.a. om skoleparathed, vi afholder i fællesskab et årligt Mad & Motionsarrangement for vuggestue-, børnehave- og indskolingsbørn og deres familier, de låner vores gymnastiksal, og de kommende børnehaveklassebørn er med jævne mellemrum inviteret til frokost på skolen.

Læs evt. mere om Børnehuset Glamsbjerg her.

Se billeder fra Mad & Motion her.