Mooncar race i SFO

En, to, tre … Go! Startskuddet lyder rungende udover skolens plæne. Ræsets deltagere er mere end klar på løbet, som nu er skudt i gang. De første fem deltagere ræser afsted. De øvrige børn fordeler sig på ruten, hvor de er heppekor, håndklappere og supportere. Stemningen er høj, og der bliver knoklet hårdt på de forskellige mooncars. På pitstop står de efterskole-elever, der er på pædagoglinjen. De hjælper børnene med skiftet og med at rykke sædet frem og tilbage, så det passer til den enkelte.

24 minutters løb og afsindigt mange runder senere, lyder slutsignalet. Alle samles i fællesrummet i Solhuset. Der tælles runder, og hold 1 har kørt en enkelt runde mere end de andre hold. Det har været en tæt konkurrence, og alle har ydet deres yderste. Tillykke til hold 1.

Dagens store løb sluttes af med en hotdog og et glas saft.

Katja Eva Klitgaard