21
sep

Nu er vi også nomineret!

Som vi tidligere har skrevet, er vi – eller rettere sagt Friskolens Facebook – blevet indstillet til Severin-prisen, som kort fortalt gives til frie skoler, der gør sig godt i det digitale rum; det kan I læse mere om her »

Vi har lige fået besked om, at vi nu er den ene af 3 nominerede skoler, og man kan næsten ikke undgå at boble over af stolthed, når der står:

NOMINERET FOR: Et velkomponeret og velfungerende feed på Facebook.

BEGRUNDELSE: Der er nogen på den anden side af skærmene – det husker Glamsbjerg Friskole, når den fortæller om sig selv, sine elever og deres udvikling. Billeder og video er generelt af høj kvalitet, så det er dejligt at se på. Et veloplagt blik ind indenfor i den frie skole. Tak for det!

Og i pressemeddelelsen står desuden: Glamsbjerg Friskole er nomineret for sit arbejde på Facebook: Billeder og video i høj kvalitet med god sammenhæng i den løbende fortælling om en engageret friskole i det fynske. Formidlingen til os ”bag skærmene” er altid medtænkt.

Hele pressemeddelelsen kan læses her » Og hvis du vil stemme på os, er det her »

Stifterne af Severin-prisen er fra venstre Rasmus Anker Rysgaard (kommunikationsekspert), Jesper Tække (medieforsker) og Irene Stapel (forstander)