12
apr

Pigeaften

Onsdag aften stod i pigernes tegn. Overbygningens hunkøn var nemlig samlet sammen med Marianne og ”Runette” til 4 fantastiske og farverige timer.
De mødtes i pejsestuen klokken 17.00, hvor de blev inddelt i teambuildings-grupper blandet på tværs af klasserne. Dernæst skulle de via samarbejde klare seks opgaver fordelt inde og ude. De skulle blandt andet i fællesskab med en enkelt finger sænke en hulahopring, klatre gennem spindelvæv lavet af tape samt vejlede hinanden, når den ene var udstyret med bind for øjnene. Disse øvelser kræver samarbejde samt gode evner indenfor kommunikation.
Dernæst gik østrogen-bunken i køkkenet, hvor de lavede lækker pizza, hørte høj musik og dansede undervejs. Måltidet fandt sted i cafeen, hvor pigerne kunne få glæde af aftenens sidste solstråler, som skinnede ind på dem mens, de nød maden.
Med maverne fulde og glade, skulle der nu lidt bevægelse til. I gymnastiksalen havde Marianne linet op med musik fra blandede årtier, og hun stod forrest med koreografi, som pigerne skulle eftergøre. Det blev til masser af bevægelse og latter og en god høj puls.

Katja Eva Klitgaard