29
mar

Rekorduge i SFO

I uge 11 havde SFO’en endnu engang Rekorduge på programmet.

Det var anden gang i løbet af skoleåret, at børnene havde mulighed for at sætte rekorder, og denne gang var det en blanding af kendte og nye rekorder, som børnene kunne forsøge at sætte. Der var blandt andet rekorder, hvor børnene havde mulighed for at teste egne grænser, såsom flest antal klemmer på en hånd, det højeste tårn bygget i centicubes, det længste pust i vandbalje med sugerør, hurtigste omgang på mooncarbane, længste tid stående med lineal på håndryg, flest 6’ere slået med en terning på et minut mm.

Der var derudover også rekorder, der omhandlede teamwork og samarbejde, som for eksempel at stable kopper med elastik og tråd på tid, gå længst trillebør, gå længst med bold imellem maverne og byg det højeste tårn i træklodser. I alle rekorderne blev der guidet, hjulpet og heppet på hinanden, og nye relationer blev bygget på tværs af køn og klasser.

Der blev igennem ugen prøvet grænser af, afprøvet nye ting, heppet på kammerater og sat en masse nye rekorder. Alle rekorderne bliver nedskrevet og indsat i SFO’ens helt egen rekordbog, så børnene fremover kan se deres egne forsøg og rekorderne, der skal sættes.