Tingfindermarked 2014/2015

Det årligt tilbagevendende Tingfindermarked er et marked, hvor børn kan sælge legetøj, spil, bøger, tøj og meget andet, som de er vokset fra. Det særlige ved dette års Tingfindermarked var, at skolen desuden havde besluttet at sælge ud af nogle af sine klenodier. Kunsttryk, gymnastikskamler, landkort og plancher fra tidligere tiders biologiundervisning lå i kælderen og samlede støv, og nu var til altså tiden at få ryddet lidt ud i det. Det faldt jo heldigt sammen med, at en del af disse ting faktisk er ret ‘in’ i boligindretningen, så derfor var der stor interesse og et rigtigt godt salg. For overskuddet blev der bl.a. købt et legehus til de yngste elever, og så er der sat penge af til at indrette ungdomsmiljø i fx biblioteket, når det en gang bliver tid til at renovere det.