Halloween i SFO

Sidst i oktober bredte uhyggen sig for alvor, da halloween havde indtaget SFO’en. Hele fællesrummet var pyntet med alt fra græskar og flagermus til kæmpestore monstre og edderkopper.

Aktiviteterne var også blevet inficeret med halloween, og således blev der i den kreative afdeling kreeret både toiletrulle-flagermus, vatspøgelser, halloween-smykker, flagermus-grankogler, flagranker med monstre, spøgelser og vampyrer og ikke mindst fik børnene klippet græskar, spøgelser og flagermus til den store guldmedalje.

Vores fysiske aktiviteter indebar blandt andet mumie-stopdans, halloween ’Just Dance’ og en uhyggelig tur i gymnastiksalen.

Hele denne uhyggelige uge afsluttede vi selvfølgelig med en kæmpe halloweenfest med en masse udklædte børn! De modigste børn fik afprøvet den mørke labyrint med et væld af skræmmende forhindringer såsom edderkopper og dukker hængende i snore, savl fra et monster sprøjtet i hovedet og uhyggelige bamser der bevægede sig - alt dette ledsaget af dystert musik.

Vi afsluttede festen med fællesspisning, hvor menuen stod på lækker blodsuppe med hjerne til hovedret efterfulgt af slangekage med edderkopper til dessert.